ZEON je, kao i svaka druga udruga građana, ustrojen na način da okuplja članstvo koje pokazuje interes za tematiku kojom se ZEON bavi. Uplatom godišnje članarine od =30,00 kuna, član stječe prava i obaveze definirane Statutom udruge i ostalim Pravilnicima o radu udruge. ZEON ne teži okupljanju velikog broja članova odnosno masovnom članstvu, već želi okupiti kvalitetne ljude koji mogu voditi programe i projekte zaštite prirode i okoliša te održivog razvoja, u Međimurju i šire.

Od kolovoza 2003. godine, udruga ZEON upošljava prve djelatnike koji provode stalne programe ili kratkoročne projekte ove udruge. Dakako, ZEON je već i prije imao angažirane stručnjake i volontere na različitim projektima, ali tek stalno zaposlena ekipa djelatnika jamči kvalitetni i stalni rad na ostvarenju misije ZEON-a.
       

Djelatnici udruge ZEO Nobilis:

       
Siniša Golub
SINIŠA GOLUB  (1976.)
- osnivač i idejni začetnik ZEON-a. Kreativan bez granica, radoholičar, noćna ptica. Ponekad prevelikih očekivanja, sve više postaje svjestan da se neke faze u razvoju udruge jednostavno ne mogu preskočiti ili zaobići. Uređuje časopis NOBILIS od samog početka njegova izlaženja, ali i ostale tiskovine u nakladi ZEON-a. Po funkciji je član Upravnog odbora ZEON-a, te direktor udruge. Bavi se publicistikom, posebno zavičajnom tematikom rodnog Međimurja.
   
       
Ana Bajsić
     
ANA BAJSIĆ  (1980.)
- živi u Mihovljanu. Zaposlena u ZEO Nobilisu kao voditelj ureda. Ljudi je opisuju kao simpatičnu i kreativnu. Obožava životinje! U ZEON volontira od 2001. godine, a stalno je zaposlena od studenog 2003.
 
     
       
    Za sve upite o radu i članstvu udruge ZEON, molimo pošaljite e-mail na:

zeonobilis@yahoo.com

 
 
     
  .....o nobilisu.....projekti.....časopis.....info.....fotografija mjeseca.....
.....linkovi.....ljudi.....kontakti.....