Udruga ZEON je u svojem dosadašnjem radu postigla značajne rezultate na tematskom području zaštite prirode i okoliša, posebno radom na brojnim projektima te edukacijom različitih dobnih skupina u populaciji žitelja Međimurja.

Zahvaljujući agilnoj skupini aktivista i stručnih suradnika, ZEON je danas poznata i priznata udruga, prije svega u svojem zavičaju, ali i na području Republike Hrvatske. Određeni projekti, poput naklade Biltena Zelenog Foruma [www.zeleni-forum.org] ili održavanja tematskih web stranica [www.vodenica.net] čine ZEON prepoznatljivim svim korisnicima.

Ipak, rad svake udruge uvijek može biti bolji. Za bolji i učinkovitiji rad udruge potrebna su i veća novčana sredstva. Zato VAS ovim putem pozivamo na akciju doniranja našoj udruzi. Naš žiroračun broj 2392007-1100029362 pri Međimurskoj banci u Čakovcu, otvoren je za Vaše ljubazne donacije.

Iznos donacije je neograničen. Ipak, za određeni iznos donacije, udruga ZEON Vas nagrađuje, i to prema sljedećem načelu:

za donaciju do =30,oo kuna: godišnja članarina i pretplata na časopis NOBILIS

za donaciju od =100,oo - 1.000,oo kuna: pismenu zahvalu i poster na dar

za donaciju od =1.000,oo - 5.000,oo kuna: naslov "pokrovitelj projekta" prema izboru

za donaciju veću od =5.000,oo kuna: posebnu nagradu ZEON-a definiranu Ugovorom

Ukoliko su VAM potrebne dodatne informacije, ili pak želite svojom donacijom pomoći akcijama na točno određenom projeku, slobodno nas kontaktirajte na naš e-mail (zeonobilis@yahoo.com), naš telefon (040/343-646) ili na mobitel (098/631-152).

Zahvaljujemo na Vašoj pažnji i dobroti.

 
 
     
  .....o nobilisu.....projekti.....časopis.....info.....fotografija mjeseca.....
.....linkovi.....ljudi.....kontakti.....